درحال بارگذاری ....
به هایپرتمپ خوش آمدید.وارد یا عضو شوید کاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : رابطه غلظت عناصر غذایی با تشکیل میوه

رابطه غلظت عناصر غذایی با تشکیل میوه

تاریخ ارسال پست:
جمعه 17 مهر 1394
نویسنده:
nevisandeh
تعداد بازدید:
483

رابطه غلظت عناصر غذایی با تشکیل میوه

 

رابطه غلظت عناصر غذایی با تشکیل میوه

 

افزایش تشکیل میوه در محصولات باغی نظیر بادام ، گردو، فندق، پسته ، سیب وگلابی ازلحاظ اقتصادی مهم است. به همین منظور محلول پاشی عناصرغذایی محتوی اوره ، روی وبرهریک با غلظت پنج در هزار (با غلظت 1.5 درصد درمجموع) در پاییز پس از برداشت محصول به دلایل زیر مفید خواهد بود.

 

1. طول عمر تخمک افزایش یافته، گرده افشانی موثرطولانی شده وبه این ترتیب درصد تشکیل میوه افزایش می یابد.

 

2. نقش اصلی بروروی درفرایند گرده افشانی وجوانه زدن دانه گرده می باشد .بنابراین غلظت بهینه این عناصردرمرحله گرده افشانی درصد تشکیل میوه را افزایش خواهد داد.

 

دراوایل فصل بهار که دمای خاک پایین بوده وبرگهاظاهرنشده اند، جذب ازخاک صورت نمی گیرد.درنتیجه غلظت بهینه این عناصر درجوانه ها فرایند های تقسیم وتوسعه سلولی را تسهیل خواهد نمود.بنابراین با توجه به موارد فوق توصیه می شود محلول پاشی پاییزه برای درختان میوه باعناصر فوق درباغها حداقل یک بار ترویج گردد.

 

منبع: ملکوتی، محمد جعفر و طباطبایی، سید جلال. (1384). تغذیه صحیح درختان میوه در خاک های آهکی ایران. با همکاری موسسه تحقیقات خاک و آب. تهران، انتشارات سنا

 

 

 

 

 

www.ake.blogfa.com              www.ake.blogfa.com          www.ake.blogfa.com

 

کلمات کلیدی

رابطه غلظت عناصر غذایی با تشکیل میوه

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
کد امنیتی رفرش