معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
معرفی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در یک نگاه:
تأسیس ۱۳۵۴
نوع سراسری (دولتی)
رئیس دکتر رضا خانی جزنی
معاون آموزشی دکتر امیر کاوسی
معاون دانشجویی دکتر محمدحسین وزیری
معاون پژوهشی دکتر امیر کاوسی
هیأت علمی ۱۹ نفر
مکان ایران، تهران
وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
وبگاه www.HSE.ac.ir
دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واقع در تهران، حکیمیه تهرانپارس است و از طریق کنکور سراسری دانشجو میپذیرد.
پیشینه دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست در سال ۱۳۵۴ تحت عنوان «مدرسه عالی حفاظت و بهداشت کار» تاسیس و با یک رشته تحصیلی کاردانی حفاظت و بهداشت کار شروع به کار نمود.
دانشکده در مهر ماه سال ۱۳۸۶ براساس توافق وزارت کار و امور اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با نام جدید «دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست» تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت. از تاریخ ۲۰ اسفند ۱۳۸۷ مسئولیت ریاست دانشکده به عهده دکتر رضا خانی جزنی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت. در این روند، سیاستگذاری و برنامهریزیهای مورد نیاز در جهت ارتقاء امور انجام شد تا دانشکده در قالب ساختار و عملکرد تشکیلاتی، مالی، اداری، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گیرد.
رشتههای تحصیلی دانشکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشکده از سال ۱۳۶۲ براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، با پذیرش دانشجو در رشتههای بهداشت حرفهای و بهداشت محیط در مقطع کاردانی به کار خود ادامه داد. در سال ۱۳۶۳ نیز در رشته ایمنی صنعتی در مقطع کاردانی و در سال ۱۳۶۵ در رشته مهندسی بهداشت حرفهای در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشجو پذیرفت. در سال ۱۳۶۸ به نام «دانشکده حفاظت و بهداشت کار» تغییر نام یافت. این دانشکده در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی صنایع- ایمنی صنعتی و در سال ۱۳۸۵ در رشته کارشناسی ناپیوسته ایمنی صنعتی و محیط کار دانشجو پذیرش نمود. در سال ۱۳۸۷ نیز در رشته کارشناسی ناپیوسته و پیوسته بهداشت محیط دانشجو پذیرفت.
مقطع کارشناسی
مهندسی صنایع - ایمنی صنعتی
بهداشت محیط
بهداشت حرفهای
مقطع کارشناسی ناپیوسته
بهداشت حرفهای
بهداشت محیط
ایمنی صنعتی
مقطع کارشناسی ارشد
مهندسی ایمنی صنعتی
ارگونومی
کلمات کلیدی: آشنایی با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تاریخچه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رشته های تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی